Annons

Uddamålet när FGoIF förlorade mot serieledaren

En tuff start när serieledarna Borgeby FK stod som hemmalag i lördagens möte. – Lite tur så hade vi kunnat få med en pinne hem.
Fotboll • Publicerad 4 augusti 2018 • Uppdaterad 7 augusti 2018
Ebba Larsson stod för matchens mål för Färjestaden
Ebba Larsson stod för matchens mål för FärjestadenFoto: Magnus Anderberg

Borgeby hade en förlust i bagaget när det var dags för Färjestaden att mötas på bortaplan. På hemmaplan under förra matchen blev det förlust för tjejerna med 0-1. I dagens match blev det förlust med 2-1.

– Vi gör en jätte bra arbetsinsats på alla håll och kanter. Det är ett bra lag inte en slump att de leder serien, säger ”Hesse”

Annons

Det stod 0-0 i första halvlek men när domaren blåser igång andra är Borgeby snabba med att få in två mål och energin är svår att hitta tillbaka till för Färjestadens tjejerna.

– Vi verkligen krigar och skapar lite halv chanser, de gör två mål ganska snabbt in på andra. Sen kvitterar Ebba Larsson när de är så där 20 min kvar ungefär.

Inget snack om att Borgeby var det bättre laget och att det slutade med ett rättvist resultat, men tjejerna ska ha beröm både för kämpar insatsen och deras spel.

– Kommer vi upp i den här nivån framöver är det många lag som kommer få ont när de möter oss, säger ”Hesse”.

Emelie NordquistSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons