1. Avdelningararrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Jultidningen

Änglabud: ”Var inte rädda, res er upp och sök glädjen”

Tänk att få vara den som ärligt och uppriktigt kan säga till någon eller några ”Var inte rädda”. Det är ett tilltal som många människor i världens alla delar behöver idag. Också du och jag.

Jultidningen

Nya på Öland: Nyår är festen med stort F!

Familjen kom till Sverige och Mörbylånga för två år sedan. Visst har de tagit till sig några traditioner i sitt nya land, men julen är inte något speciellt för dem. Det är under nyårsdagarna som den stora festen firas.

Jultidningen

Lindas tips till godisbordet

Linda Nilsson arbetar som influencer och driver sedan snart 13 år matbloggen Kryddburken.se. Hon har ett stort intresse kring mat, bakning och fotografering. Till årets Jultidning delar hon med sig av några av sina favoriter på godisbordet.

Jultidningen

Storsäljare på Nisses Fisk vid jul

Nisses Fisk startades 1988 av Nisse och Mona Lundberg. Sedan januari 2018 drivs företaget av sönerna Tobias och Mattias Lundberg.

Jultidningen

Jul i Ölands stenrike

Snart är julen här och för dig som söker personliga klappar och upplevelser öppnar Ölands stenrike för besökare den 7 och 8 december.

Jultidningen

Jultraditioner på öländskt vis

– För hundra år sedan var den öländska kroppkakan en del av julbordet och på vissa ställen var den det enda man åt på julaftonen, senare blev det istället tradition att äta kroppkakor på trettondagen, säger Ann-Charlotte Magnusson, kulturhistoriker.

Hitta drömjobbet

Ölandsbladet TV

Grattis!

Döds- och minnesannonser