1. Avdelningararrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Vigda

Kontakta redaktionen:

Öland

Lyssna på årets öländska sommarröster

Tipsa oss

Du får gärna lämna ett nyhetstips till oss eller ge på förslag om vad vi bör skriva om.Hör av dig!

Hitta drömjobbet

Ölandsbladet TV

Familj

Lars Wennerstrand och Madelen Alvhäll

Lördagen den 22 september vigdes Lars Wennerstrand och Madelen Alvhäll, Gävle, i Algutsrum kyrka. Vigselförrättare var Gunnel Alvhäll och kantor var Attila Gracza. Tvärflöjtsmusik framfördes av brudens syster Cecilia Alvhäll. Bruden är bördig från Löttorp.

Familj

Jakob Nelson och Therese Granqvist

Den 16 juni vigdes Jakob Nelson och Therese Granqvist i Persnäs kyrka. Vigselförrättare var Jan-Olof Jansson och solosång av Louise Granqvist. Bröllopsfesten hölls på Lundegårds Loge. Dagen efter samlades ett 70-tal av gästerna till brunch på brudgummens släktgård i Södvik. Brudgummen har anknytning till Södvik. Brudparet bor i Täby.

Familj

Marie Martinsson och Johan Bengtsson

Marie Martinsson och Johan Bengtsson vigdes den 18 augusti i Gärdslösa kyrka. Brudnäbb var parets barn Sanna och Simon. Solosång av Kristin Bertilius. Bröllopsfesten hölls i Tjusby Boulhall.

Familj

Jonas Engstrand och Rebecka Göransson

Familj

Matilda Lindeborg och Viktor Persson

Den 18 augusti vigdes Matilda Lindeborg och Viktor Persson i Norra Möckleby kyrka. Vigselförrättare var Ingemar Lendals och solosång av Disa Bergstrand, Festen hölls på parets gård i Dörby. Paret heter numera Lindeborg i efternamn.

Familj

Jens Olsson och Madeleine Gustavsson

Vigseln mellan Jens Olsson och Madeleine Gustavsson ägde rum i Böda kyrka den 17 augusti. Vigselförrättare var Jan-Olof Jansson. Brudnäbbar var parets tre döttrar Evelina, Alicia och Linnea. Tärna var Sofia Petersson. Bröllopsfesten hölls på Pensionat Hornsjön.

Grattis!

Döds- och minnesannonser