Annons

Tränaren lämnar Glömmingelunden

Det blir inte en fjärde säsong ihop för Tobias Bengtsson och Stefan Regebro. Den sistnämnda har bestämt sig för att lämna ”Lunden”.
– Jag kan inte leverera den kvalité och nivå jag vill, säger Stefan Regebro.
Fotboll, div. 3 herr • Publicerad 17 oktober 2018
Stefan Regebro lämnar Glömmiungelunden efter tre säsonger.
Stefan Regebro lämnar Glömmiungelunden efter tre säsonger.Foto: Magnus Jansson

Tre säsonger tillsammans på Glömmingelunden. Nu skiljs coachduon Tobias Bengtsson och Stefan Regebro åt. Den sistnämnde har tackat nej till en förlängning i GAIF.

– Det har gått fram och tillbaka och varit ett jättesvårt beslut. Jag har trivts väldigt bra och det är en föredömlig förening, säger Stefan Regebro.

Annons

49-åringen nämner tidsbrist som förklaring till beskedet.

– Jag kan inte leverera den kvalité och nivå jag vill. Då blir det mer att man går på rutin under träningar och matcher. Jag känner att jag har högre krav än så, jag vill ge bättre energi och vara en bra ledare.

Tobias Bengtsson har i nuläget inget besked att ge gällande sin tränarframtid.

”Inget beslut är taget än. Ambitionen är att fortsätta men det är lite saker runt omkring som ska lösas”, skriver Bengtsson i ett sms till ÖB-sporten.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons