Annons

Sista nyförvärvet in för ”Kanonerna”

Linus Frick blir sista spelare in på Björkvallen. SSG spelar 7-0 under frimånaden.
– Vi har behövt fylla på lite , säger John Petersson.
Fotboll, div. 5 herr • Publicerad 14 december 2018
”Linus Frick ska få fart på HAIK” var rubriken i Fotbollsbladet 2014. Det blev hans enda säsong på Kvarnvallen. Nu är 27-åringen klar för SSG.
”Linus Frick ska få fart på HAIK” var rubriken i Fotbollsbladet 2014. Det blev hans enda säsong på Kvarnvallen. Nu är 27-åringen klar för SSG.Foto: Arkiv

SSG och nye tränaren John Petersson har varit flitiga under frimånaden. Nu avslutar ”Kanonerna” nyförvärvskavalkaden med att presentera sitt sjunde nytillskott. Linus Frick debuterade i Rälla förra helgen och även han har Kåremo som senaste klubbadress.

– Han jobbar stenhårt och är stenhård i kroppen, och brukar dessutom göra rätt mycket poäng, säger SSG-tränaren John Petersson.

Annons

27-åringen har hunnit med korta sejourer i både Hulterstad och BK Norra tidigare i sin karriär.

– Troligtvis kommer han spela ytter eller forward. Linus har alltid varit rätt duktig och har aldrig riktigt behövt ta i. Han har en väldigt hög kapacitet om han bara vill.

Nöjd med frimånaden?

– Det tycker jag. Vi har behövt fylla på lite och nu känns det som en bra grupp att jobba med.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons