Annons

Lewton klar för efterlängtad återkomst

Fotboll, div. 5 herr • Publicerad 10 februari 2020
Johan Lewton gör comeback efter ett par säsongers uppehåll. Den förre LIF-kaptenen är klar för moderföreningen Mörbylånga.
Johan Lewton gör comeback efter ett par säsongers uppehåll. Den förre LIF-kaptenen är klar för moderföreningen Mörbylånga.Foto: Arkiv

Mörbylånga presenterar en efterlängtad hemvändare inför säsongen 2020.

Förre Lindsdal-kaptenen Johan Lewton avslutade sin division 2-sejour i ”Liffen” för ett par säsonger sedan. Försvararens namn har ofta nämnts i samma mening som moderföreningen de senaste vintrarna och nu har 34-åringen, som också spelat i Färjestaden under sin lokala karriär, beslutat sig för att damma av skorna på Skansen.

Annons

– ”Leffe” är ju erfaren och duktig verbalt på planen, vilket är en av många bra egenskaper vi hoppas kunna ha nytta av, säger Mörbylångas Fredrik Karlsson.

Laget har även ett färskt namn på minuslistan. Anton Fredriksson vände tillbaka från Färjestaden under försäsongen förra året. Nu har 19-åringen återigen beslutat sig för att testa på spel i FGoIF och division 4.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons