unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

GAIF hämtar ung duo från KAIK – målvakt klar

Johan och David Steglander gjorde samma resa i höstas. Nu byter en ny duo Fredriksskans mot Glömmingelunden.
Kalle Axelsson var tongivande för GAIF:s andralag i PAIF–cupen.
Kalle Axelsson var tongivande för GAIF:s andralag i PAIF–cupen.

Karl Axelsson var en av Glömminge-Algutsrums bästa spelare i det andralag som gick till final i PAIF–cupen. Axelsson gjorde tre mål i turneringen och nu är det klart att han också spelar med laget utomhus.

20-åringen spelade förra året med det Kalmar AIK som ramlade ner i division 5. Han har tidigare representerat IFK Berga.

Division 3-laget förstärker också på målvaktssidan. I veckan gjorde GAIF klart att David Salomonsson som varit andramålvakt senaste säsongerna slutar. Ersättaren blir Mostafa ”Musse” Mohammadzada, 21 år, som under säsongen 2018 var förstemålvakt i Kalmar AIK.

Mostafa ”Musse” Mohammadzada och Karl Axelsson.
Mostafa ”Musse” Mohammadzada och Karl Axelsson.
Foto: GAIF

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)