Förre KFF-anfallaren räddade Sjöstedts Panetolikos

Innebandy/Fotboll, exil • Publicerad 20 januari 2020 • Uppdaterad 21 januari 2020

I den europeiska fotbollen åkte Gustav Engvalls Mechelen på en sen förlust i viktiga hemmamötet mot Standard Liege i helgen. Gästernas 3-2-segermål kom i 88:e minuten. Engvall spelade från start och blev utbytt i 84:e minuten vid ställningen 2-2. Med åtta omgångar kvar av den belgiska högstaligan så är sjuan Mechelen just nu utanför en playoff-plats, på grund av sämre målskillnad än sjätteplacerade Genk, som för närvarande innehar den sista biljetten.

Rasmus Sjöstedts Panetolikos en sen poäng hemma mot Lamia i grekiska ligan. Sjöstedt, som spelade mittback hela matchen, har nyligen fått Abiola Dauda som lagkamrat. Det var just den invärvade före detta KFF-anfallaren som satte 1-1 på straff i den 95:e minuten. Panetolikos är fortsatt nästjumbo i tabellen.

Ellen Bäckstedt och Endre är inne i en fin period just nu i SSL-innebandyn. På söndagen tog Visbylaget sin nionde raka seger och FIBK-produkten var en av förgrundsfigurerna borta mot Karlstad. Bäckstedt gjorde både 0-1 och 0-2 i matchinledningen och fullbordade senare sitt hattrick när hon spikade slutresultatet till 7-9. 20-åringen noterades också för en passningspoäng.