GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

UD avråder från att resa till norra Italien

Vid lunchtid på fredagen beslutade det svenska Utrikesdepartementet (UD) att avråda från icke nödvändiga resor till norra Italien.
Från och med idag avråder UD från resor till norra Italien.
Från och med idag avråder UD från resor till norra Italien.

Utrikesdepartementet meddelade på fredagen att de avråder från icke nödvändiga resor till regionerna Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trentino-Alto Adige, Aostadalen, Veneto, Friuli Venezia Giulia och Toscana i norra Italien.

Avrådan gäller tills vidare.

Andra områden som UD avråder från att resa till är alla resor till Hubei-provinsen i Kina - från icke nödvändiga resor till övriga delar av Kina, med undantag för Hongkong och Macao.

Alla resor till Iran. Icke nödvändiga resor till regionerna Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trentino-Alto Adige, Aostadalen, Veneto, Friuli Venezia Giulia och Toscana i norra Italien samt icke-nödvändiga resor till staden Daegu och provinsen Gyeongbuk i Sydkorea.

Läs mer