Annons

Tungt skördefestrally på norra Öland

För femte året arrangeras Tunga skördefestrallyt där veteranlastbilar och andra veteranfordon från hela Sverige deltar.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Böda • Publicerad 23 september 2020
Den 25 september står fordonen uppställda utanför Bödasågens allhandel.
Den 25 september står fordonen uppställda utanför Bödasågens allhandel.Foto: Privat

Den 25 september står fordonen uppställda utanför Bödasågens allhandel och då ges möjlighet för besökarna att rösta på sina favoritfordon. Kvällstid är baren i ladan öppen och grillarna tända.

Trubaduren Andreas Larsson bjuder på musikunderhållning tillsammans med en dragspelsspelande lastbilschaufför på fredagskvällen.

Annons

På förmiddagen den 26 september börjar rallyt med ett manöverprov på parkeringen. Därefter är fordonen ute och kör på norra Öland. Ett lunchstopp görs vid Sandviks kvarn. Även under lördagskvällen är baren öppen och då presenteras fordonen som publiken röstat fram. Senare samma kväll showar Mjölkis och mamma Maggan loss.

Bödasågens Allhandel har öppet 24–27 september med hantverk, lokala fårskinn, ekologiska grönsaker och diverse hantverk och mycket annat.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons