unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Strand öppnar igen – ”I påsk har restaurangen öppet för hotellgästerna”

Även om det inte hörts så mycket om Strand hotell på ett tag så har det varit allt annat än lugnt i byggnaden. Nu pågår förberedelserna för fullt för att hinna klart med allt i tid för att ta emot gäster från och med den 1 april.
Strand hotell är snart redo att ta emot första hotellgästerna för i år.
Strand hotell är snart redo att ta emot första hotellgästerna för i år.
Foto: Arkiv

Byggnadsarbetarna lämnade nyligen byggnaden efter att de totalrenoverat 42 badrum.

– Nu är alla badrum renoverade och alla fönsterpartier är klara. Totalt har det satsats omkring 14 miljoner på allt, säger Thomas Kjellström, försäljnings -och marknadschef.

quote
Nu ser vi fram emot att öppna och ta emot gästerna

Restaurang Dockside kommer att hålla öppet fredagar och lördagar under april månad och planerar hålla öppet tisdag– till lördagskvällar under maj.

– Vi vet ingenting om hur allt blir framöver för det beror på restriktionerna. I påsk har restaurangen öppet för hotellgästerna. Nu ser vi fram emot att öppna och ta emot gästerna, säger Thomas Kjellström.

Läs mer