Annons

Ruggiga filmer – Kämpar mot drivor och översnöade vägar

Ölandsbladet visar här filmer från väderläget. Vill du också visa hur det är hos dig? Skicka gärna din film till redaktion@olandsbladet.se
Öland • Publicerad 28 februari 2018 • Uppdaterad 5 mars 2018

Tidningsbudet Marcus Jönsson har gjort en ny film och skildrar rundan i fredags. Han får kämpa mot drivor och översnöade vägar för att få fram Ölandsbladet till prenumeranterna.

Annons

Ölandsbladets reporter skildrar hur ogästvänligt Ölands norra udde var på torsdagseftermiddagen. Ingen fåk men lätt snöfall och blåsigt.

Peter Nilsson delar med sig av sina filmer från när han åkte med snöröjaren Mattias Jönsson på hans runda på sydöstra Öland, natten till onsdagen. Det är dramatiska filmer.

Tidningsbudet Marcus Jönsson delar med sig av en film som visar hur det var att dela ut Ölandsbladet mitt i fåken. Den är ifrån i natt och är filmad från Mörbylånga, Kastlösa och Degerhamn med omnejd.

Ottenby Fågelstation lade upp den här filmen på sin Facebook-sida under onsdagen. Den visar hur vädret blir värre och värre, för att sedan vara fullt utvecklad fåk.

Degerhamns Brandmannaklubbs film från i natt visar hur det var att köra i fåken med bandvagn.

Rebecca Högström skickade en film som visade det ruggiga vädret i Nedre Ålebäck under tisdagen.

Annons

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons