Annons

Höstmys vid Tvättcenter

Personalen på Tvättcenter har känt att det är extra viktigt att få dit kunder som handlar lokalt. Då väcktes idén till en vecka som går under namnet Höstmys.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Färjestaden • Publicerad 21 september 2020 • Uppdaterad 23 september 2020
En stor vagn med pumpor i olika storlekar kommer finnas utanför Tvättcenter i Färjestaden.
En stor vagn med pumpor i olika storlekar kommer finnas utanför Tvättcenter i Färjestaden.Foto: privat

– Att handla lokalt, göra något mysigt med familjen, hur gör man det bäst om inte i bilen, säger Helén Brändevall, stationsledare.

Hon berättar att lokala bonden Calle Robertsson kommer köra dit en stor vagn med pumpor i olika storlekar och primörer. Varje eftermiddag tänds hela infarten och tomten med marschaller och lampor.

Annons

– Vi erbjuder försäljning av pumpor till vår drive-in, biltvätt och dessutom finns det 1 kilo godis för alla barn att tävla om och till de vuxna presentkort att vinna. I och med att vi har drive-in-försäljning kommer vi se till att det blir säkert för alla som önskar att besöka oss.

Höstmys pågår 21–27 september.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons