Annons

Försökte köra ifrån polisen – kraschade i stolpe

En man i 20-årsåldern misstänks för flera brott efter att han försökt köra ifrån polisen och sedan kraschat in i en trafikstolpe i Borgholm under natten.
Borgholm • Publicerad 8 februari 2018

Mannens körning uppmärksammades av polisen i höjd med Björkviken, varefter patrullen försökte få honom att stanna. Föraren valde dock att försöka köra ifrån dem.

– Han körde på ett sådant sätt att han var en fara för trafiken, med tanke på hastigheten och det hala väglaget, säger Stephan Söderholm, presstalesperson vid polisen region Syd.

Annons

På Köpingevägen i Borgholm tar sedan efterföljandet slut, när mannen tappar kontrollen i en sväng, kör upp på en refug och in i en trafikstolpe.

Han visar tecken på narkotikapåverkan och saknar körkort, så förutom vårdslöshet i trafik misstänks han nu även för narotikabrott, drograttfylleri samt olovlig körning.

Fredrik TanoSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons