Duran och Mollan söker nyckel på Öland

Duran och Mollan är tillbaka för tolfte året i rad. Nytt för i år är att de även kommer till Öland och bjuder på allsång, show och bus.
– Det blir en föreställning med en röd tråd, den röda tråden är nyckelmysteriet, säger ”barnvaktmästaren Allan” Martin Rydell.
Borgholm • Publicerad 29 mars 2019
Duran och Mollangänget fr v: Martin Rydell (Vaktis Allan), Niklas Brevestedt (Kapten Svartskägg), Anna Rydell (Duran) och Ida Seve (Mollan).
Duran och Mollangänget fr v: Martin Rydell (Vaktis Allan), Niklas Brevestedt (Kapten Svartskägg), Anna Rydell (Duran) och Ida Seve (Mollan).Foto: Natalia Johansson

Under fredagen meddelade Duran och Mollan-gänget att de kommer till Borgholms Stadsmuseum under tre dagar i sommar. Datumen är den 22 juli (premiär), 29 juli samt den 5 augusti.

– Det är en jättemysig och fin plats, som en krusenstiernska i miniformat. Det är kul att hitta en nya arena, säger Ida Seve (som spelar Mollan).

Årets sommarshow heter nyckelmysteriet.

– Duran och Mollan vill alltid leka. Gömma nyckeln är något de tycker är väldigt roligt, förmodligen kommer det hända något i den vägen, säger Anna Rydell (Duran).

Kapten Gråskägg (Hans-Bertil Hagström) och hans fru Anita Hagström har valt att lägga av.

– Men de hälsar till er alla och säger ”ni måste hälsa till dem alla att det här är det roligaste vi har gjort i hela vårt liv”, säger Anna Rydell.

Biljetterna släpps nu på tisdag, den 2 april.

Natalia JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.