Annons

Arrangörerna supernöjda med Borgholmsmässan

– Fantastiskt, galet bra, vädret har varit med oss och alla utställarna är supernöjda, svarar Borgholmsmässans projektledare Rolf Persson när Ölandsbladet ber om en summering av mässan.
Publicerad 27 maj 2019
Arrangörerna är väldigt nöjda med den allra första Borgholmsmässan och projektledare Rolf Persson tror definitivt att det blir en uppföljare om ett år.
Arrangörerna är väldigt nöjda med den allra första Borgholmsmässan och projektledare Rolf Persson tror definitivt att det blir en uppföljare om ett år.Foto: Carin Svensson

Borgholm

Rolf Persson tror definitivt på en fortsättning för Borgholmsmässan.

Annons

– Ja, det blir en fortsättning, det måste det bli, vi har utvärdering på tisdag men allt har fungerat så jättebra, säger han.

Det blev totalt femtioen utställare som deltog i den allra första Borgholmsmässan och enligt den mycket nöjda projektledaren Rolf Persson har de trivts, är nöjda och vill komma tillbaka.

Rolf tycker också att det blev väldigt lyckat att samarbeta med Willy Björkman och Agneta Nulle Ericsson.

– Och Mönsterås Bluesband har ett toppen underhållningsvärde, tyvärr kom det lite lite folk, vi tänkte att det skulle bli som en kickstart för mässan, kanske ska vi lägga det vid en annan tidpunkt i fortsättningen, säger han och konstaterar också att när man startar något sådant här så får man ge det åtminstone tre år innan man mer säkert ser vad det ger och vad som krävs.

– Så tack alla utställare och alla ni som har jobbat med mässan, ingen nämnd och ingen glömd, säger Rolf.

Carin SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons