Annons
Nöje

Ölänning letar kärlek i Bonde söker fru: ”Jag ger allt”

Nu är det återigen dags för en ölänning att medverka i tv-programmet Bonde söker fru. Det är Simon Ohlsson från Gårdby som vill hitta den stora kärleken.
Gårdby • Publicerad 26 mars 2018
Mjölkbonden Simon Ohlsson hoppas på en trevlig sommar där han hittar kärleken.
Mjölkbonden Simon Ohlsson hoppas på en trevlig sommar där han hittar kärleken.Foto: Tv4

Den 5 april presenteras årets bönder i TV4:s program Bonde Söker Fru. En av dem är den 26-åriga mjölkbonden Simon Ohlsson från Gårdby.

– Det är många kompisar som har hört av sig och tycker det är roligt. En del är lite förvånade för jag brukar inte stå i centrum och ta så mycket plats.

Annons

Hur kommer det sig att du sökte till programmet?

– Det var två av mina kompisar som anmälde mig. De skojade om det i somras och frågade om jag inte skulle vara med. Då sa jag att det kan jag tänka mig men jag kommer inte att anmäla mig själv.

Bonde söker fru ringde honom innan jul och meddelade att de ville ha med honom i programmet.

– Jag blev väldigt förvånad men det ska bli spännande och kul.

Hur var det att spela in första introduktionsavsnittet?

– Det var lärorikt. Jag fick många aha-upplevelser och det var kul att se hur det går till. Det var lite spänt i början men man vänjer sig ganska snabbt vid kameran.

Varför tackade du ja?

– Den största anledningen är att jag vill hitta kärleken. Det är också en personlig utmaning, det är en stor grej och jag tror man växer av erfarenheten.

– Det ska bli roligt och jag hoppas det blir en trevlig sommar där jag hittar kärleken.

Vad söker du hos en tjej?

Annons

– Jag vill att hon ska vara trevlig, rolig, spontan, trygg i sig själv och vilja bilda familj i framtiden. Hon får gärna trivas med att bo på landet men det är inget krav att hon är lantbruksintresserad.

Hur skulle du beskriva dig som pojkvän?

– Jag är omtänksam, snäll och spontan. Jag försöker ge allt och gillar att visa att jag älskar den personen. Jag trivs på gården men gillar att resa och uppleva nya saker.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons