Annons
Nöje

Midsommar blev en succé för nattklubbarna i Borgholm

Midsommarfirandet på Borgholms nattklubbar blev en succé. Både Borgholm 11:2 och Strand Hotell hade under helgen fullt hus.
BORGHOLM • Publicerad 26 juni 2018
Ann och Ulf Olsson öppnade under midsommarhelgen Borgholm 11:2 i lokalen där Harrys och Stationen tidigare har huserat.
Ann och Ulf Olsson öppnade under midsommarhelgen Borgholm 11:2 i lokalen där Harrys och Stationen tidigare har huserat.Foto: ARKIV

Ulf Olsson och Ann Olsson hade under midsommarhelgen premiär för deras nya satsning Borgholm 11:2, belägen i lokalen som tidigare rymde Harrys/Stationen.

– Det var helt enormt. Det var så roligt och så mycket folk som hade roligt. Det var fantastiskt. Det blev helt enkelt en succé, säger Ulf Olsson lyriskt.

Annons

De hade satsat mycket på ett bra ljudsystem och det stora dragplåstret var dj-duon Antrox och Decaville. Ute vid terrassen spelade de lokala förmågorna Robin Sjöblom och Shawn Coerecius.

Totalt uppskattar han att det var 2 000 besökare under helgen. Det var fullt på fredagen och lördagen.

– Det var något mindre på torsdagen men det var ändå kanon. Stämningen var riktigt bra helga helgen.

Hur blir det framöver?

– Det finns stor potential på sommaren. Vi tänker köra utebar vid terrassen och erbjuda buffé med tillbehör. På vardagskvällarna blir det trubadur och annat musikbus. På tisdagar tänker jag ha musikquiz.

– På vardagarna använder vi inte hela utrymmet för det blir för stort. Men den 14, 21 och 28 juli öppnar vi upp och då kör vi ett evenemang med arbetsnamnet Megaparty. Det blir fyra dj:s och massor med annat kul.

Strand Hotell hade också en riktigt bra helg med sin nattklubb Sommarstrand. De hade smygpremiär i torsdags och under midsommarafton och midsommardagen spelade Rydell & Qucik på deras after beach. Matchen mellan Tyskland och Sverige visades på storbildsskärm.

– Det var fantastiskt och vi hade extremt mycket gäster. Vi är supernöjda med helgen. På midsommardagens kväll brukar vi ha fullt men jag kan inte komma ihåg att vi har haft så mycket gäster på after beachen. Det var folk ända bort till kallbadhuset, säger Nichlas Borg Dahlman, food & beverage manager på Strand.

– Stämningen var också riktigt bra och det var häftigt. Jag tror att uppladdningen inför matchen mellan Tyskland och Sverige bidrog till det, fortsätter han.

Vad tror du var anledningen till succén?

Annons

– Vår after beach är uppskattad och Rydell & Quick är grymt bra. Till slut blev det också bra väder. Jag vill också tro att vi har gjort rätt i vår marknadsföring.

– Nu är sommaren igång. Vi fortsätter att visa fotbolls VM på storbildsskärm. Vi kommer att ha coverbanden på helgerna samt en del musikakter. På lördag blir det kick off och den brukar vara uppskattad.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons