Annons
Kultur

Molly Sandén ska ut på turné

Sommarölänningen Molly Sandén har haft ett riktigt framgångsrikt år och 2022 blir inte sämre. Nu ger hon sig ut på hennes största turné någonsin.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Öland • Publicerad 28 maj 2021
Molly Sandén ska ut på turné.
Molly Sandén ska ut på turné.Foto: Pressbild/Fredrik Etoall

Molly Sandén har haft en fantastisk start på året med en internationell Oscars-succé och det hyllade albumet ”DOM SKA VETA”. Nu meddelar United Stage i ett pressmeddelande att våren 2022 åker Molly på hennes mest omfattande turné hittills i karriären ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”. Turnén startar på Scandinavium i Göteborg och följs sedan av tolv stopp i Sverige.

Efter Oscarsuccén med hyllningar världen över släppte Molly Sandén i början av maj sitt tredje album på svenska, DOM SKA VETA. Ett album på elva spår med tidigare släppta låtar som Jag mår bra nu, Kärlek slutar alltid med bråk och Nån annan nu. Albumet har fått ett fantastiskt mottagande och hyllningar i pressen.

Annons

– Känns overkligt ärofyllt att få starta nästa år tillsammans med er i de där arenorna jag drömt om sen jag va liten... med scener så stora att alla mina olika sidor och känslor får plats. Mäktigt. Längtar!, säger Molly Sandén i pressmeddelandet.

Fakta

Turnén

4 februari Göteborg, Scandinavium

5 februari Halmstad, Halmstad Arena

11 februari Karlstad, Löfbergs Arena

12 februari Örebro, Conventum Arena

18 februari Sandviken, Göransson Arena

19 februari Örnsköldsvik, Fjällräven Center

25 februari Kristianstad, Kristianstads Arena

3 mars Nyköping, Rosvalla Arena

4 mars Linköping, Saab Arena

5 mars Jönköping, Husqvarna Garden

11 mars Stockholm, Avicii Arena

18 mars Helsingborg, Helsingborg Arena

19 mars Malmö, Malmö Arena

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons