GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: Sverige ska fortsatt vara ett bra land

Det är därför som Sverigedemokraterna har skickat ut en valbroschyr som beskriver hur den fullständigt oacceptabla utvecklingen på det kriminella området ser ut och vad vi vill vidta för kraftfulla åtgärder innan det är för sent.
Insändare • Publicerad onsdag 19:15 • Uppdaterad torsdag 06:10
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sverigedemokraterna vill ha ett slut på straffrabatter.
Sverigedemokraterna vill ha ett slut på straffrabatter.

Replik på "Sverige är fortfarande ett bra land" publicerad i ÖB 18 juni-22.

Den dramatiska bilden på omslaget är tyvärr autentisk och visar verkligheten från de våldsamma påskkravallerna i flera städer där det främsta målet var att döda blåljuspersonal.

Mot den här bakgrunden är det närmast patetiskt, i någon mån också förvånande, att en anonym nordölänning får publicera rena lögner och grova överdrifter om Sverigedemokraternas politik och Riksdagens tredje största parti.

"SD vill skapa rädsla och utmåla alla som kommit hit som en fara för landets framtid" rena lögner, insinuationer och grova överdrifter skriver den modiga nordölänningen. Stopp nu och direkt. Låt oss hyfsa debattklimatet och hålla oss till sanning och sakpolitik.

Demokratin mår bäst av det.

SD har inga som helst problem med människor från andra länder som kommer till vårt land på lagliga vägar, som lär sig svenska, anpassar sig till vårt sätt att leva och som arbetar och försörjer sig själva. Vi har flera goda exempel på det inte minst i vår egen kommun och dessa nya svenskar har mycket värdefullt att tillföra i vårt land.

Det är en självklarhet att välkomna riktiga krigsflyktingar frän Ukraina som vi också hyser en del av i vår kommun. Bra så. Detta har sagts offentligt av partiledningen och oss här i Borgholm vid ett flertal tillfällen.

Vi drar inte fler exempel på att den modiga nordölänningen är så där seriös och far med osanningar i sin text som därmed faller platt till marken.

Vederbörande påstår sig ändå vara medveten om problemen. Gängvåldet, dödandet på gator och torg nu också i småstäder, utanförskapet etc. Integrationen har misslyckats och det beror på oss själva. Hedersproblematiken, det vill säga mördandet av av unga kvinnor, är dock utelämnad av någon anledning. Men det lugnande beskedet är att Sverige är tryggare än någonsin förr...typ. Allt kan bevisas med statistik om man vinklar den rätt. Såtillvida har Sveriges folk också blivit ärligare de senaste hundra åren, då häststölderna bevisligen har minskat på allmän plats enligt statistiken.

”Det måste bli slut på straffrabatter och daltande med gängkriminella klaner”

Nordölänningen tror dock inte att det daltas med kriminella. Nej det ska vara mera av förebyggande insatser och rektorer som handhälsar i dörren så löser sig det hela.

Den goda nyheten är att väldigt få poliser eller vanliga människor tror på dessa vänsterliberala och i botten körda flumteorier.

Nej nu krävs det tyvärr lite tuffare tag om Sverige ska kunna återgå till den ledande och trygga plats på jorden som det var för inte allt för länge sedan.

Det måste bli slut på straffrabatter och daltande med gängkriminella klaner. Kriminalisera gängen. Utvisa kriminella även om de är medborgare.

Vi måste få fler och välutrustade poliser med höjda löner och bättre arbetsvillkor.

Sverigedemokraterna Borgholm

Erik Arvidsson

Rolf-Erik Edmark