Insändare: ”Makten får gnälla så mycket den vill, men jag kämpar vidare mot dumheten”

Det gnälls tydligen på mig från det prestigestyrda gubbagänget på maktens stolar i Stadshuset.
Insändare • Publicerad 12 november 2021
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Per Lublin.
Per Lublin.Foto: Carin von Post

Dom menar att jag försöker sätta krokben för deras planer på Ekbacka. Javisst, för deras planer på att bygga en stor centralanstalt på Ekbacka för att samla ihop våra äldre behövande där, vilket skulle bli så långt från Sveriges bästa äldreboende som man kan komma, i synnerhet med de lärdomar vi borde ha fått av pandemin. Kan jag sätta krokben för något så dumt som detta, så gör jag det gärna. Förlåt mig, men våra årsrika medborgare är värda bättre än vad maktens gäng planerar för dem på Ekbacka. Så jag tänker kämpa vidare genom instans efter instans.

Det gnälldes även på mig från de som då styrde, när jag för ett antal år sedan satte krokben för dem när dom ville sälja kommunens nedlagda skolor. Men tack vare att jag lyckades stoppa försäljningen av Runstens skola har kommunen nu en utmärkt förskola där, samt bibliotek i samma byggnad. Till glädje för Östra sidan.

Visst kan jag kanske vara lite överdrivet ivrig med att överklaga kommunala beslut ibland, med om politikergänget i Stadshuset kunde vara lite förståndigare, så skulle det bli betydligt färre överklaganden, i varje fall från min sida.

Per Lublin