Annons
Nyheter

Vigda vecka 41

Nyheter • Publicerad 9 oktober 2009

 

Vigsel mellan Julian Firpo och Sofia Sagemark, Uppsala, ägde rum den 15 augusti vid vattnet på Blåvikens klippor i Nävekvarn utanför Nyköping. Vigselförrättare var Saga-Britt Landelius. Solosång framfördes av Emma Härdne. Brudtärna var Nina Johansson och bestman var Alejandro Lindström Firpo. Bröllopsfesten hölls i Nävekvarns Folkets park. Brudparet heter numera Firpo. Bruden är bördig från Borgholm.

Annons

Den 22 augusti vigdes Anders Bemervik och Sofie Gunler, Färjestaden, i Slottskyrkan i Kalmar, omgivna av nära och kära. Marcus Tinnert gjorde vigseln oförglömlig genom sin sång!

Hela familjen heter nu Bemervik.

Fredrik Petersson och Sanna Stigsson, Kalmar, vigdes den 9 september i Kalmar Slottskyrka.

Äntligen!! Den 29 augusti blev vi herr och fru Franzén. Erik Franzén, son till Eva och Christer Franzén, Melina Cronstrand, dotter till Anneli och Bo Cronstrand. Paret är bosatta i Vimmerby.

Brudgummen har spenderat sitt livs alla somrar i Byxelkrok och sommarjobbade många år i Gurlis Bar & Kök.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons