Annons
Nyheter

Vigda vecka 40

Nyheter • Publicerad 6 oktober 2009

Den 7 augusti vigdes Pontus Knutsson och Sofia Stridh, Färjestaden, i Blåvikskyrka.

Vigselförrättare var Kenneth Lindström. Brudgummen har antagit namnet Stridh.

Annons

Christoph Baumberger och Jenny Fransson, Färjestaden, vigdes den 15 augusti i Vickleby kyrka.

Tärna var Martina Hultqvist, best man Jan Ambrosius och brudnäbb var brudparets son August. Bröllopsfesten hölls på Bo Pensionat. Numera heter hela familjen Baumberger.

Den 22 augusti vigdes Ulf Lundström och Susanne Brandting, Färjestaden, vid Lovisa-torpet i Algutsrum av Peter Svanberg. Sång framfördes av Malin och Lydia Asterberg. Festen hölls efteråt i Glömminge församlingshem tillsammans med släkt och vänner som gjorde dagen helt underbar!

Bruden har antagit efternamnet Lundström.

Vigsel har ägt rum lördagen den 19 september i Borgholms kyrka mellan Christian Olsson och Sophia Sundlin, Borgholm. Vigselförrättare var Birgitta Friberg. Tärna var Sofia Svensson och marskalkar var Jonas Olsson och Marcus Henningsson. Sång och musik framfördes av Anna-Karin Olsson, Jonas Olsson och Nicklas Elgan.

Bröllopsfesten hölls på Lidret, Lundegård.

Bruden är bördig från Målilla.

Daniel Andersson och Elin Jacobsson, Malmö, vigdes den 1 augusti i Stora hammars gamla kyrka i Höllviken. Paret har antagit efternamnet Willerud, och bruden har anknytning till Öland.

Jonas Hellberg och Lena Hallengren, Kalmar, vigdes den 27 juni i Slottskyrkan i Kalmar. Vigseln förrättades av Anders Göranzon. Parets dotter Klara var brudnäbb. Efter vigseln hölls bröllopsfest på Kalmar teater.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons