Annons
Nyheter

Vigda vecka 29

Nyheter • Publicerad 23 juli 2010

Vigsel har ägt rum mellan Ulrika Andersson och Andreas Barkstedt den 7 juli 2010 i Kalmar rådhus. Nu heter vi båda Barkstedt.

Fotograf: Jarl Gren

Annons

Per Edeborg och Malin Marklund, Kalmar, gifte sig den 3 juli på Björnö slott utanför Kalmar. Vigselförrättare var Jussi Gröhn. Brudnäbbar var brudens syskonbarn Viktor och Klara Berggren. Tack för en oförglömlig dag! Nu heter vi båda Edeborg.

Foto: Lina WatanenI Förlösa kyrka vigdes den 25 juni 2010 Patrik Johansson och Mirva Rylander. Brudnäbb var parets barn Patricia . Vigselförrättare var Pierre Falk. Paret är bosatta i Förlösa.

Foto Atelje Wallander Elisabet Ehnemark , Kalmar

Den 15 maj gifte sig Magnus och Susanne Krusell, båda av öländsk börd, i Gårdby kyrka. Vigselförättare var Pierre Falk och solosång framfördes av Åsa Astander. Efter vigseln hölls festligheter för släkt och vänner på Eksgården. Tack alla för en oförglömlig dag!

FOTO: Eva Finder

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons