Annons
Nyheter

Vigda vecka 28

Nyheter • Publicerad 23 juli 2010

Den 5 juni 2010 vigdes Emelie Johansson och Jonas Hansson i Västra Vrams kyrka. Vigselförrättare var Leif Svensson. Bruden är bördig från Torsås och Brudgummen från Tollarp. Brudbukett och corsage gjordes av bruden. Brudparet heter nu Segervill och är bosatta i Tollarp

Nu har vi gift oss. Vigsel har ägt rum den 5 juni på Värsnäs strand mellan Christian Gränsmark och Jennica Holm, Rockneby.

Annons

Foto Ateljé Wallander Elisabet Ehnemark Kalmar

Vigsel har ägt rum mellan Henric och Ann-Marlen, Hjärnarp, på stranden i Blå Rör på Öland. Vigselförrättare var Lisbeth Lennartsson. Tack Ni som gjorde vår dag så fantastisk! Nu heter vi båda Cronholm.

Foto: Leif Ehnemark, E-foto, Borgholm

I Kläckeberga kyrka vigdes lördagen den 19 juni Mattias Andersson och Therese Hålén, Kalmar. Vigselförrättare var Pierre Falk. Bröllopsesten hölls för släkt och vänner på Vikingarnas klubbhus.

Foto Ateljé Wallander Elisabet Ehnemark, Kalmar

Hanna Andersson och Erik Jacobsson, Sundbyberg, vigdes i Torslunda kyrka den 12 juni 2010. Stort tack till familj och vänner som firade denna fantastiska dag med oss.

Foto Ateljé Wallander Elisabet Ehnemark, Kalmar

Den 5 juni 2010 vigdes Sofia Rosu, Stockholm, och Erik Axelsson, bördig från Löttorp, vid Halltorps Gästgiveri. Vigselförrättare var Lisbeth Lennartsson. Under vigseln framfördes musik och sång av Marie Larsson och diktläsning av Anna Larsson Rosu. Efter vigselakten hölls bröllopsmiddag på Halltorps Gästgiveri. Tack till alla som var med!

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons