Annons
Nyheter

Vigda vecka 26

Nyheter • Publicerad 5 juli 2010

Cim och Göran Rosengren vigdes den 28 maj i Folkets Hus i Mörbylånga.

Therese Pettersson och Robert Holmström vigdes på Midsommardagen den 26 juni i Stenåsa kyrka. Vigselförrättare var Torgny Jansson Greek. Brudnäbbar var Maja Holmström, Elias Holmström, Hanna Kuskmålen och Denice Lander.

Annons

Vi gifte oss den 29 maj i Köpings kyrka på Öland. Emma Åleheim från Kalleguta på Öland och Marcus Foung från Halmstad. Numera bosatta i Halmstad . Vi tackar alla som gjorde vår dag till den bästa i vårt liv.

Den 8 maj vigdes i Gärdslösa kyrka Carl-Henrik Adolfsson och Christin Törnblad. Vigselförrättare var Henrik Roos, brudnäbb var parets dotter Hilma. Brudgummen är bördig från Stora Frö, paret är bosatta i Krafslösa, Kalmar.

Midsommarafton 25 juni hölls vigsel i Torslunda kyrka mellan Anna-Karin Karlsson och Tomas Stenberg, Färjestaden. Paret heter nu Stenberg.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons