Annons
Nyheter

Webb-TV

Nyheter • Publicerad 16 juli 2008

Det är fan ingen idé att sitta och anstränga sig vid den här datorn när det blir pannkaka av allt ändå. Här satt man och var nöjd igår kväll (läs söndag kväll), både med fotbollsresultat, fiskeresultat och att kunna visa Wastås fula nuna, allt i en och samma blogg. Å så hör jag idag folk säga att texten och bilderna var skit, allt var en röra. Fördömt, jag och datorer är som Fabio och Elanga: en snygg och en stygg. Men jag är inte sämre än att jag faktiskt kunde fixa till det med hjälp av helpdesk, ta en titt här. Så läs gärna det förra inlägget igen.

Annars var det träning idag, Ari var på besök och kramades, han sken verkligen som en sol över att vara här igen. Och så hade vi en liten genomgång över Luxemburgresan och matchen mot Racing. Som jag ska kommentera ENSAM i webb-TV! Kan nog bli väldigt intressant. Ledigt imorgon och så flyger vi onsdagmorgon direkt ner till Luxemburg, träning, natt, dag, match och så flyg hem på torsdagnatt.

Och så följer en skön sommarbild från ett litet strandhugg ute i Västra sjön med, den luringen försvann osså sist./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons