Annons
Nyheter

Ursäkta Lekström, välkommen Ryttebro

Nyheter • Publicerad 19 mars 2008

Som tur är finns det läsare där ute som har koll, inte som mig som bara slänger ur sig skit som  vilken Expressenjournalist som helst. Och hur många som blev det i den meningen? Det gäller såklart den stackars Lekström som i gårdagens inlägg fick ta skit från mig (fast ändå inte), anklagad för att slänga in bollar till höger och vänster. En läsares rättelse följer: "Det var Jon Rytterbro från Gotland som därefter gick vidare från Hammarby till Sirius här i Uppsala där han stod förra säsongen, och gjorde en hel del rätt, men inte fick fortsätta i år (ersätts ju av Milan från KFF). Rytterbro går nu vidare till Assyriska (också en framgångsklubb...)". Ja, så ligger det alltså till. Nog om det.

Såg ni förresten att vi var på TV igen. I brist på annat rullade Fotbollskanalen i måndags förra årets La Manga-film, fast nu med lite mer snaskigt innehåll. Vänta bara tills nästa år, då kommer helversionen med the full monty. Missa inte den! Härligt att se Nanne vara nöjd med våra skådespelarinsatser och att han höll den där Ola Wenström kort. Själv såg jag inte sändningen men fick givetvis höra om den i omklädningsrummet dagen efter. Jag kollade upp den på nätet men tyvärr tog den ju slut precis när det bästa började, just när Lasse skulle ha en utäggning om någon där uppe på terrassen. Tur det...

Annons

Nu börjar den verkligen närma sig. Tävlingssäsongen. Vi har gått i en halvdvala ett tag nu, träningsspelat då och då, detsamma när det gäller träningen. Och nu är vi plötsligt där och det glädjer oss. Men är vi vakna? Själv insåg jag inte riktigt att hetluften är här förrän idag då jag kollade stryktipsraden. Match nummer ett: IFK Göteborg-Kalmar FF. Där har vi det på print. Nu fan kör vi!

Till slut en liten sorglig historia. Idag gick jag från Förorten till stan för att hämta moppen på verkstan. Men jag kunde jävlare i ma ha fortsatt gå för när jag hoppade upp på den bebisblåa gick den i 40 och axade segare än Wastå på väg ut till träningen. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons