Annons
Nyheter

Tack för mig!

Nyheter • Publicerad 2 december 2008

Efter önskemål från min arbetstgivare är det färdigbloggat för min del på Tobbes Hörna. I alla fall för en tid framåt.

Det började förra våren, tror det var med rubriken "Vänstervolley i krysset" efter mitt drömmål mot Visby/Gute i en träningsmatch och avslutades nu i helgen med "Underbara 1997". En hel del har hunnits med under den tiden, från FFs underbara resa till det vardagliga här hemma då jag servar Nyström, drar rekordfiskar eller passar på byrackan eller flickorna.

Annons

Ärligt talat så har det varit ett nöje att få dela med sig av både det stora och det lilla, även om det då och då tagit emot. Och jag har verkligen uppskattat er som skrivit till mig, som delat med sig av era tankar och synpunkter. Och inte minst kan ja allt jag skrivit användas som en dagbok för mig själv när jag snart, om nåt åt eller så, inte har en susning om vad som hände i mitt liv 2007/2008.

Ha det bra allesammans och håll er uppdaterade om FF på de andra pojkarnas bloggar.

Tack för mig! /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons