Annons
Nyheter

Suck

Nyheter • Publicerad 27 november 2007

Efter en dags träningsfrånvaro var jag idag på benen igen. Igår var jag oerhört sjuk, hade ont i ögonen, frös med tillhörande gåshud och orkeslös. Febern orkade upp till 37,1, det vill säga en del för i vanliga fall när jag känner mig sjuk brukar den stanna på 36,7. Dessutom denna jobbiga dag, i detta elände, fick jag två ungar och en byracka på köpet ty frun hade vänninadag med utflykt till Ullared på dagordningen. Med bilen fylld med tingest återvände hon. Sträckbänk, hon ville visa vad hon köpt! Min lott blev ett par snowjoggers, några handskar och 3 wobblers. De kostade mig bara dryga 4tusingen, inte farligt. Fasen, och de säger att det är billigt där borta. Och idag på träningen fick jag höra att vi har en före detta anställd på Ge-Kås, David Elm. Jag tycker det är fantastiskt att han jobbat där, alla de 3 dagar han höll ut! Han påstår att det krävdes en truck för att orka med kneget på lagret, men den fick du först efter en vecka då du ansågs rutinerad.

Idag fick vi åtgärdsprogrammet vi ska följa för att hålla oss i trimm under ledigheten, eller aktiva vilan som Nanne säger. Under Kjells och Olasgenomgång av programmet satt Amar och fnissade varpå Kjelle undrade vad det var som behagade den unge herrn. "Vem är Kent?" sa Amar ironiskt och trodde att en felstavning smugit sig in på programmet. Kent är vår nya tränare. Amar har i mångt och mycket blivit vår nye artist, Viktor tycker till och med att han ska ha en viss skatt, artistskatt, för att han tillhör underhållningsbranschen mer än oss andra. Undantaget mina sulfinter då. Den unge juggen är numera helt överbevisad om att han är Allahs gåva till kvinnorna (må så vara) och han står ofta i duschen och lär mig de bästa raggningsreplikerna, stensäkra som han säger. Och redan nu har han börjat jobba inför sommaren, i bar överkropp låter han oss övriga ta del av hans lekamen när han ylandes tränar de viktigast musklerna som kan visa brudarna var kiosken ligger. Efter träningen fixade Salong Sarajevo (Danne och Micke) till min frissa för sista gången det här året. Vi blev alla nöjda men min här hemma uppskattades inte tilltaget då en part tyckte att den korta frisyren inte gynnade min näsa, att den inte gjorde sig. Snack!

Suck, nu är det bara två dagar kvar av 2007. Två dagar tills många fina pojkar för sista gången går ut genom Fredriksskans port som KFF spelare/ledare. Sorgligt/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons