Annons
Nyheter

Sjösättning

Nyheter • Publicerad 27 maj 2008

Då var det dags för farsans nyaste gamla skorv att sjösättas. Det är här som med bilarna: båtarna han köper ska vara gamla, billiiga och helst lite skrotiga. Men det är imponerande vilket jobb han orkar lägga ner och resultatet blir bra. För ett par år sedan slog han sig in på båtrenoveringsmarknaden och började då med en halvrutten segelbåt som han tillslut fick flytduglig. Bra jobbat men till vems glädje? På jungfrufärden kom Biggan på att hon inte kunde med båtar som lutar så efter en tur var det bara att sälja och istället köpa en gammal snipa, ett mardrömsprojekt. Men som sagt, det syns att han gjort ett bra jobb.

Och kroppen känns inte så dum idag heller.

Kvällen avslutades med en trevlig middag hos kamrat Lantz samt sex tjejer. Fellan passade på att dra lärdom av en del tjuvnyp som man som storasyster kan använda sig av medan Fillan mest sprang och smakade på saker. Det är ju hennes favoritsysselsättning det där med smakandet. Idag tidigare var jag igång med altanbyggandet och jag undrade var mina franska skruv var. I munnen. Och balkskon var nästa till smakning. Om Fellan nu ska jobba som godissmakare på godisfabrik som hon säger (aldrig vara ledig, jobba nätter, inga raster och jobba gratis ingår enligt henne själv i anställningsavtalen) då jobbar Fillan garanterat på Bygg-Max för att på rasterna i smyg smita in på lagret och snaska./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons