Annons
Nyheter

Santin

Nyheter • Publicerad 20 juli 2008

Då har jag återhämtat mig från Luxemburgresan som ju var en riktig höjdare, fast ändå med en lite fadd eftersmak. Men ändå inte.

Vi vann med 3-0, ett fantastiskt bra resultat, men beskedet att Cesar lämnar oss drar ner betyget en del. Innan matchen satt vi som inte deltog på läktaren och mös, och så kommer plötsligt Cesar gående i kostymen upp till oss och kraxar lite om halsont. Nä du gosse, nåt halsont var det inte frågan om. Jag snackade med Cesar om saken, han är givetvis glad för kontraktet men det är med blandade känslor han lämnar. Nog vill han stanna här med oss och kämpa om guldet i höst och han älskar staden, lugnet och alla kompisarna. Men det är inte här chansen finns att säkra stålarna för framtiden. Så är det.

Annons

Sen om FCK är bra eller dåligt sportligt sett kan ingen bestämma åt Cesar, bara han själv. FF fick bra betalt och är det nu så att pengarna underlättar och påskyndar ett arenabygge så blir det här ett avstamp.

Bortamatchen mot Racing är avklarad, vi vann med 3-0 men spelet hade mer att önska. Och om jag inte missminner mig brukar det starta så där i UEFA-cupen. I Molde mötte vi ett färöiskt lag i första omgången, Klaksvik, och vi vann med 1-0 hemma efter uselt spel, borta med 6-0. Mot Trans Narva låg vi under i 40 minuter innan vi kvitterade och till slut vann med en jävla massa mål. Och nu senast började vi också lite knackigt, för att sedan rycka upp oss och vinna. Kanske tror man att det är underskattning, men jag tror faktiskt personligen att det är lite nervositet som smyger sig på. Även om det är lag från lingonserierna vi möter är vi ändå i Europa och härjar, ute på kontinenten där det händer. Och det tar ett tag innan vi litar på oss själva och det spel vi spelar, att vi faktiskt är bra och mycket väl hävdar oss. Konstigt, men jag tror ändå mer på det än på underskattning. Men nu vet vi ju att vi är bra.

Jag kan inte släppa Nespressomaskinen på hotellet i Luxemburg, väldigt gott kaffe och dessutom gratis vilket höjde det till skyarna. Så nu sitter jag här och letar efter en bra maskin. Och om någon har ett tips så uppskattas det.

Annars har vi varit på Öland och ätit gott. Jag slevade i mig hummersoppan på Restaurang Edelmann. Den kan jag rekommendera. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons