Annons
Nyheter

Presentkort och 0-0

Nyheter • Publicerad 16 mars 2008

Mycken födelsedagar nu. I förgår Fellan, idag frun och därimellan svägerskan i Stockholm. Och tydligen har jag och min bror ganska lika tycke och smak vad det gäller presenter. Själv tyckte jag fruns fötter behövde ett lyft så det blev ett presentkort till en fotvårdsspecialist men brorsan gåva till sin tjej var brutalt klockren: en inhandlad körlektion på två timmar. Och hon har haft körkort i 10 år. Fast hon tyckte det var sådär.

Dessutom har vi haft Fidde Gustafson, f.d spelare, numera styrelsemedlem i Öster på besök. Han talade väl om Fredde Fågel och Danne P och menade att de kommit igång efter debaclet mot Lindsdal.

Annons

0-0 mot HBK idag. Är väl helt OK, tydligen taskig plan så då kan man ju egentligen skita i allt vad gäller kombinationsspel och finlir och helt inrikta sig på kamp och taktik. Skönt ändå att lunken är över och att vi nu går in i tävlingssäsongen, mot IFK Göteborg i Supercupfinalen borta nästa vecka.

Det kommere bli mycket kul i år och med lite flyt kan vi vinna alltsammans. Vilket innebär La Manga-cup, Supercupen, Allsvenskan, Svenska Cupen och UEFA-cupen. Det blir en femling det. Svårslaget. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons