Annons
Nyheter

Parralleller

Nyheter • Publicerad 10 januari 2008

Paralleller från Bahia Feliz.

Idag åkte vi buss till Playa Ingles och busschaffisen körde förbi ett antal väntande vid en busshållplats. Parallell: I kvalet till allsvenskan 1982 satt jag och farsan på bussen till Stockholm för första mötet mot Djurgården. Reseledare var FF-Göte med megafonen. I Mönsteråstrakten vinkade han glatt tillbaka till ett gäng som stod vid slutet av flygplanssträckan på E22:an och vinkade. När Göte efter ett bra tag vände på bokningslistan var där ett gäng som skulle hoppat på bussen-vid flygplanssträckan i Mönsterås.

Annons

Idag var Tabbu, minstingen, på jakt efter souvernier att vräka ner från hyllorna i hotellets shop. Men mellan henne och hyllan fanns en osynlig glasvägg som kom i lätt gungning när hennes näsa blev tillplattad. Parallell: Jag och brorsan står och fingrar på sportattiraljer i sportaffären i köpcentret Infarten i Landskrona när farsan får syn på oss. Med händerna i fickorna lullar han mot oss för att plötsligt braka rätt in i skiljeväggen av glas. Han höll på att riva hela skiten. Både farsan och väggen var i självsvängning ett bra tag efteråt. En underbar syn.

Idag satt jag och gratisläste gamla svenska kvällstidningar på ett fik här i närheten då jag fick syn på en artikel om den gravida Susanne Sjögren, hon på TV4-sporten, som struttade omkring här vid vår pool. Någon har alltså lagt ner sin semestertid på att fotografera henne och skicka till en tidning. Som väljer att publicera. Expressen givetvis. (Konstigt att de inte fick med mig, de brukar ju gilla Carlsson, fast det är klart, hade ju ingen bira i handen och jag satt inte och vrålade könsord). Parallell: Ja, det skulle väl vara att vi är TV4-kändisar då.

Idag gick Fellans boll sönder igen, en sån där som man köper på stranden. De har ju för tusan inbyggd mekanism att sönderfalla efter en eller två dagar för att de ska kunna kränga fler. Parallell: Som jag och våra Bobatbollar på Skansen. Det räcker med att jag jag kommer i närheten av dem, eller att Lukas gör det rättare sagt. En har jag haft sönder själv medan hunden tuggat i sig två. Och de kostar en hel del…

Idag har jag sett på nätet att många fina bloggare länkat till nya arenaprojekt där hemma i Sverige. Parallell. Kolla den härdå. Kan Boden då borde väl för f** vi kunna.

Idag läste jag också att DIF-spelarna och på extraträning av materialaren Paul Lindholm. De hade tränat för dåligt under uppehållet. Parallell: Det har inte jag. Nu är det slut på nödparalleller. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons