Annons
Nyheter

ÖM

Nyheter • Publicerad 27 juli 2008

För ett tag sedan ringde FGoIFs starke man, och tillika Barkmans farsa, Bertil Johansson och undrade om jag inte kunde tänka mig att dela ut lite priser på ÖM-finalen på Tallhöjden i Färjestaden. Efter att han förklarat att ingen annan FF-spelare kunde kände jag mig hedrad som 22:a val och tackade genast ja. Och idag var det dags. Tanken var att jag skulle dela ut både junior- och dampriserna men en allt för lång rehabträning gjorde att juniorerna fick misströsta och ta emot pris av någon annan. Men tjejerna blev desto gladare, inte för att Nystöm hade fått nys om att det nalkades 22 tjejer som ville ha priser och därför hängde på, utan för att en gammal skäggig krum FGoIF-stjärna stod där framme vid podiet. Nyström kom inglidandes nypolerad och fin med kostym fem minuter innan slutsignalen och ville ta över föreställningen, men jag ville inte göra tjejerna besvikna och därmed delade vi på sysslorna. Och se så glada de är, fasiken vet om inte en till och med visar benen för mig. Vem vann då? Borgholm slog Mörbylånga med 3-2 i damfinalen, Borgholm slog FGoIF i juniorfinalen och herrfinalen vete fasen, det stod 1-1 mellan FGoIF-Glömminge när vi åkte hem.

Hemma, nöjd och glad med dagen skulle jag laga kvällsmat men tappade genast aptiten. För någon hade gjort sig rolig och affischerat upp nåt trams på insidan av en kökslucka. Vem fan kan göra så!? Så tyvärr fick denna trevliga dag ett tråkigt slut, jag fick gå hungrig till sängs. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons