Annons
Nyheter

Nya segrar

Nyheter • Publicerad 1 mars 2008

Då har jag två nya segrar att lägga till samlingen. Den första skedde igår kväll, OK jag deltog inte fysiskt men jag tror grabbarna lyfte sig oerhört av att jag befann mig på linjen. Så jag tar åt mig en stor del av äran.

Vi har numera vanan inne att vinna La Manga-cup. Vi har ställt upp två gånger, 1999 och 2008, och vunnit bägge. 1999 slog vi Molde i finalen i vad moldenserne fortfarande kallar den största stölden sedan Det stora tågrånet i augusti -63. Vi var nykomlingar i allsvenskan och de spelade i Champions League året innan. Och vi vann med 3-2. Gissa om jag nyttjade det under min tid där när baggarna då och då blev lite för nosiga. Seger mot Bröndby med 2-0. Vi mötte dom i RL för några år sedan och då var det förbaskat bra. Men det har hänt en del sen dess, de har dalat och vi har blivit bättre. Och vi vann helt rättvist. Matchen var sådär i första, bättre i andra. Men det var vi som stod för kreativiteten och smartness. Vi spelade rakare och med mycket mer fart. Och det kommer man långt på. Många var duktiga men det är kul att PersnäsZlatan tar för sig i buren. Igår var han stabil och agerade med pondus när han skulle. Och gav utespelarna kängor när de behövde. Och Cesar blev utvald som turneringens viktigaste spelare nu när jag inte kunde vara med. Så det var ju kul för honom.

Idag var rehabgruppen, jag och Wastå, ute efter att besegra en bergstopp ute vid havet. Och väl där uppe möttes vi av en fantastisk utsikt, Medelhavet åt ena hållet och La Mangadalen åt det andra. Idag är sista dagen, vi ska fotas efter lunch, sen blir det solning. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons