Annons
Nyheter

Notering

Nyheter • Publicerad 10 oktober 2007

Det var roligt att se alla tillresta KFFare i Örebro igår, OK det kunde kanske ha varit fler men de som var där bjöd på vacker sång. Kanske framför allt Stockholmskalmariterna på huvudläktaren som genom stora delar av andra halvlek ylade "Ettan kom, tvåan kom, trean kom, fyran kommer så småningom". Den är riktigt bra den!

Affe Jocky smög som vanligt upp bakifrån på träningen innan vi reste till Örebro och han påstod att han hade huvudbry ty han visste inte vilket resultat han skulle satsa på. "4-0 till oss" sa jag och stack ner en peng i hans ficka. Det var väl rätt nära. Men inte i jämförelse med Busschaufför-Tusse som satt en rejäl peng på 3-0. Uj vad han ojjade sig. Och så är fallet ofta för Tusse, minns när han bombaderade alla resultat som fanns mot Djurgården borta. Förutom 3-1. Fan vad han körde sen./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons