Annons
Nyheter

Mörten Elofsson

Nyheter • Publicerad 17 december 2007

Satt och läste lördagens Barometer där jag såg FIBKs Elofsson stå och smila upp sig bakom sin kylskåpsdörr. Detta har också min kollega här på ÖB, Jonas Nilsson i FIBK, fint beskrivit på sin blogg. Vi är bägge mycket imponerade över att han vid 24-års ålder kan ta ansvar över sitt ätande, elitidrottare som han är, och han tipsar om att ex. gurka är bra att ha i kylen. Och yoggi. Inte undra på att han inte orkar ta upp större mörtar än det där (klicka på bilden och se om du kan få syn på den).

Imorse rattade jag in P1 och blev sittandes med min kaffekopp till Vetandets värld, likt Faló i tofflorna. Idag var ämnet Slöseriet i byggbranchen och det var inte utan att man satt och blev lite småförbannad. I programmet påstås det att de timmar du som kund betalar för består runt 80% av annat än att aktivt snickrande. Om ni vill lyssna så varsågod.Det där var nog första gången jag tyckte till om något annat än nonsens i den här bloggen./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons