Annons
Nyheter

Kräftskiva

Nyheter • Publicerad 19 november 2007

Annars händer det inte mycket i KFF-världen för tillfället, inte i min i alla fall. Igår hade jag i och för sig beep-testmästare R. Bjurling här på kräftskiva. Det är så att han har en årlig liten tradition som han tar med mig och munlädret JL-bilarMats på, nämnligen kräftfiske på hans domäner inne i djupaste Småland. Förra året hade vi förresten en gästfiskare med i båten, KFF-norrmannen Kim Larsen. Men han var ganska värdelös att ha med, betongbarn som han är. Jag snackade med Kim för ett par veckor sedan och då hade han precis åkt ur Addeco-ligan (motsvarande Superettan) med sitt Skeid (från Oslo,  hans moderklubb). Årets kräftor kunde inte intas under fotbollssäsongen så vi tog helt enkelt en skiva igår samtidigt som vi kollade Edman göra alibi-Cruyffvändningar på sin kant. Inget vidare, fast kräftorna var fina.

Idag delade jag och Rydan ut priser till flitigt tränande och spelande ungar i Smedby. Förra veckan ringde en ledare från BOIKen och undrade om inte jag kunde försöka få Rydan med, något han givetvis nappade på. Det gällde ju att stå i rampljuset. Själv tog jag ett steg tillbaka och lät honom glänsa, och det gjorde flinten!

Sen kom höjdpunkten. kroppkaksfest hos svärmor! Himmelskt kan jag säga. Tyvärr fick frun en släng av kräksjukan och gödslade gräsmattan för ett tag sen. Synd på så fina kroppkakor!/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons