Annons
Nyheter

Kolla in arenorna

Nyheter • Publicerad 21 december 2007

Det är rätt trevligt att sitta och kolla in olika arenor runt om i  Sverige, Europa och världen. Ett rätt nördigt intresse men lite fascinerande att kolla olika arenakonstruktioner och jättegrytor i Långtbortistan och Boca Juniors vägg, kolla de arenor vi i FF besökt utomlands som ex. Le Coq Arena i Tallin och sist men inte minst kolla vår egna hypermoderna jätte Fredriksskans. Den står sig bra i konkurrensen... Kolla även in Norge och hur mycket före oss de ligger, samt kolla in min favoritarena Molde Stadion. This is da link: www.worldstadiums.com.

Igår spelade vi poker, jag, J-Lbilarpojkarna och Wastå. FFbjurling, Min Polare Per och en tredje fick lämna WO pga kräksjukan. De var tur för dom, de sparade många sköna slantar, för jag var toppskärpt och hänsynslös och vann på mina hålstegar. Och idag var det min minstes tur att få kräksjukan. Det kan bli en fröjdefull jul./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons