Annons
Nyheter

Kaldner krönikör

Nyheter • Publicerad 26 januari 2008

Jag ser att Carlos Kaldner ska skriva välskrivna krönikor på kalmarff.se. Det kommer bli alla tiders, han har ju varit med hur länge som helst och har mycket kul och vettigt att säga. Men så är han ju också ett A-barn. Bland det första minnnet jag har från tiden när jag kom till KFF inkluderar faktiskt Kaldner. Det var försäsong, ungefär samma tidpunkt som nu, och det måste ha varit lördag för Kalle Björklund hade delat upp till internmatch. Jag stod och krängde på mig den alltför tighta tröjan, jag var muskulös redan på den tiden, när Kaldner yttrade: "nu känner du dig tuff va!". Fy fan vad jag tyckte han var dryg då, jag som var så stolt där jag fick dra på mig FF-tröjan för första gången och så kommer han och pajar det. Men jag vågade ju inte säga nåt, det var ju för bövelen Niklas Kaldner som sa det, han hade "ju spelat i A-laget ju".  Men jag märkte snart att min bild var skev, fast jag tycker fortfarande att det var tjaskigt sagt...

Ikväll var jag och fru samt en klubbchef i en allsvensk förening plus sällskap på Helen och Jörgens och intog en förträfflig måltid. Lika förträfflig var resan dit i farsans röda vrålåk. Han hade precis fått tillbaka den från Kagg och de sa tydligen att den kunde i alla fall gå 50000 mil utan problem, dvs ett par tusen till och därmed tar jag tillbaka allt dumt jag sagt om dessa bilar han innehar. Imorrn är det jag som åker till skroten och köper mig en.

Träningen då? Inget att rapportera, bara ett jädra slit./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons