Annons
Nyheter

Japansk massage och norska favoriter

Nyheter • Publicerad 11 juli 2008

Kjelle Svensson är fantastisk på att snoka! Förra veckan var det ett stort läkartseminarium i Tromsö, Kjelle hade sina utsända och vips satt jag med en rykande färsk DVD från Japan i handen. På dagens träning satte Kjelle och jag oss ner och begrundade de senaste rönen om ljumskrelaterade skador från Japan och visst hade de japanska läkarna funnit ödem även där. Fast vet i fan om jag blev sugen på att gå igenom de där metoderna som eventuellt ska hjälpa, för på den stackars lilla japanen i filmen hoppade en lite större omkring och satte knän och armbågar i hans ömma ljumskar. Lillkillen försökte fly från britsen men gick bet, så hoppas bara att han verkligen hade ont och inte var frisk. Men det är kanske så det ska vara, att ont med ont ska förgöras.

Och Norrköping och Sasa fick stryk i cupen. När jag ser Sasa tänker jag direkt på likheten med Knut, keeper i Molde och också han ett bambuskott. Och på hans favoritskiva med norska smörsångare som jag bums slarvade bort när jag lånade den. Men den var bra, fast kanske är det som Nystöm påstod för en tid sedan, det att jag är en musikalisk analfabet.

Annons

Här är några spår dock. Håll till godo, Knut Dörum Lillebaks favoriter:

En norsk sommarlåt(Postgirobygget) kanske. Eller en annan,

eller den här, bägge av Rosenborgfanset Åge Aleksandersen. Även dessa(DDE) är RBK fans.

Men kanske är dennaskönast, Björn Eidsvåg, präst och artist.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons