Nyheter

Ingen bra månad

Nyheter • Publicerad 21 augusti 2007

A de e ju så att man bli gråhårig! Ledning mot HIF idag med 3-1, 5 minuter kvar, en man mer på plan och vi har börjat småretas lite med en del tröttkepsar i Zoegaslaget. Vad händer då? Det behöver väl knappast förklaras en månad som den här men jag gör det i alla fall. Uret på 85 min. och vi drar på oss en onödig straff. "OK juniorer, nu tar vi det lugnt" försökte en gammal trött kapten med. Det gick bra i två-tre minuter sen kvitterar de på en kass hörna. Ingen skugga över någon, bara så uselt surt. Det var en del skönhetsfel idag men jag måste ändå säga att det är bra go i de unga, de kan gnugga och presspela. Ingen dålig grund att falla tillbaka på, jag vet nämligen för jag har byggt en karriär på gnugg. Lyssanade på Adam och Gry imorse där Anders Timell gnällde över bloggandet i laget, att det tar för mycket energi som borde läggas på fotbollen istället. Måste varit min blogg han läst.