Annons
Nyheter

Hon älskar mig ändå

Nyheter • Publicerad 3 januari 2008

Idag slår man upp ÖB och får se sig själv som nr.1 på deras lista över de 100 hetaste idrottsprofilerna på ön (observera "hetast"). Lite stolt blir man allt och räcker över blaskan till frun. "Åhh det är enastående" säger hon och jag sträcker på mig. "Vilken enastående stor näsa du har på bilden, du måste tänka på att titta uppåt för ovanifrån ser den så stor ut. Och håret då, direkt från sängen. Men va bra att du döljde skiten på micron bakom dig" Va fan säger hon! Hon ser bara slusken på bilden och inte prestationen bakom utmärkelsen. Kommentar överflödig men hon älskar mig trots allt, men kanske just bara för att min tydligen fula nuna då och då dyker upp i dessa sammanhangen. Jag måtte aldrig sluta spela fotboll för då står jag där utsparkad och uppenbarligen blir det inte lätt för mig att skaffa nån ny brud. Men på det hela är jag nöjd och det får väl åter igen sägas att de har ypperliga medarbetare på "Bladet". Jag har ju också gjort en objektiv lista, ej subjektiv som det står nedanför, över sportjournalister i trakten och den har bara stärkt sitt sanningsvärde i och med dagens ÖB-lista. Den tål att upprepas:

Jag har valt att här göra en lista på sportjournalister i trakten, de bästa under perioden jag spelat i allsvenskan med FF. Jag har ju ett par år bakom mig i FF nu, första cykelsparken slog jag ju 1993, fast det är bara 1999 och 2004-2007 som jag spelat allsvenskt, d.v.s. 5 säsonger. Att göra en lista är alltid subjektivt, mina värderingar kanske inte stämmer med andras eller din, kanske har jag förbisett någon. Olof Jonmyren var bra, Dennis Andersson likaså, även Ahlén. Men eftersom de grabbarna hade sin storhetstid utanför allsvenskan har jag fått ta bort dem. Och Ia Sellerberg är skön men skriver inte om våra matcher. Sen är det många som inte har haft någon storhetstid alls. Här är den, listan alla snackar om:10.-9.-8.-7. Jag tycker själv att jag är vass som fan men vet inte om jag får kalla mig journalist. Följer alltid grundreglerna sant, intressant och relevant.6.-5.-4.-3.-2.- David Winberg. Bra Ölandspatriot som snokar upp det mest matnyttiga. Fast nu har han bytt sida, liksom Svante gjorde i FF. Kan ha haft betydelse.1. Viktor Lovén. Ensam är stark. Levererar en hel sport rätt ner i din brevlåda. Intelligent humorist med vass penna. Och gillar mig!

Nu fortsätter jag med mitt epos, det om Fulham./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons