Annons
Nyheter

Hemma igen

Nyheter • Publicerad 14 juni 2008

Hemma igen. Tack alla fina sköterskor (snälla alltså...), tack alla härliga krymplingar som jag delat kvällarna med framför EM, tack för alla besök och krya-på-dig hälsningar, tack alla familjemedlemmar som ställt upp, tack gubbjävlar som snackade skit så att jag orkar ladda om och till sist: tack min kära fru för allt.

Jag har läst lite av varje när det gäller min skada. Så här ligger det till, en gång för alla: jag har sen tidigare en inflammation i symfysen, en led i bäckenet, som dock kännts betydligt bättre de senaste veckorna innan sjukhusvistelsen. Och när jag verkligen trodde på en come-back förra veckan så vaknade jag en morgon med en sjuhelsikes värk. "Helvete, vad nu" men var i vanlig ordning så pass svagbegåvad att jag låg hemma i sängen i tre dagar innan till slut min kära fru och Kjell Svensson skickade upp mig till akuten. Och tur var det för det visade sig att stafylokocker på något sätt letat sig in i leden och skelettet. Så nu är det en lång lugn rehabilitering med antibiotika som gäller. Men det blir bra. Så lugna nu gubbjävlar. /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons