Annons
Nyheter

Greased lightning

Nyheter • Publicerad 6 december 2007

Imorse gick jag ock smålullade i kallingarna när det ringde på dörren. Jag var helt säker på att det var den väntande kompisen så jag och Lukas slängde upp dörren och rusade ut. Där stod killen som skulle läsa av elmätaren. Sen tog jag en joggingtur i omgivningarna. Vi har ju fått träningsprogram som vi slaviskt ska följa nu under uppehållet, blir tre pass/veckan. Styrkan kör truppen på Friskis, undantaget några som gymmar på Nordicclub (f.d. Fitness).

Igår var jag, frun och Nyström på Brofästet för att kolla in A tribute to Greased lightning, krogshowen där Nyströms förtjusande sambo Sophie Johansson sjunger och dansar. Ni vet den där Sophie som min superpensionär Bertil tycker är allt för fin för Nyström och jag kan väl inte annat än att hålla med. Vi fick bra platser varifrån vi kunde ha överblick över hela lokalen, från scenen vidare till änden där alla de goa fulla tanterna satt (till en början). Det här var en onsdag så tyvärr fick vi inte se nån riktig show, nu snackar jag publiken, och det hade varit roligt att besöka stället en fredag för då ska det vara nåt i hästväg. Istället fick vi nu beskåda showen på scen och den gick inte av för hackor, duktigt folk på alla positioner. Och tack Jerker för alltihop. Tack, tack.

Ikväll ringde Nyström och sa att han varit inne hos grannen ( en exölänning) och snaskat gamla Carlssons-bravader från ungdomstiden. Nu var/är han sugen på att lägga ut några på sin blogg. Suck, när ska han sluta vara beroende av mig. Fan, han får inte skriva om farsan, han är ju avlönad av mig för att vara sig själv, det vore kontraktsbrott. Får väl ta en imorrn./tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons