Annons
Nyheter

Freakshow

Nyheter • Publicerad 24 januari 2008

I morse var det åter dags för oss försvarare att gå i Nybergs skola. Han har gett sig fan på att han ska göra oss till spelande tekniska bolltrillare men ärligt talat tror jag han har tagit sig vatten över huvudet. Vikken freakshow vi bjöd honom på när vi 2 mot 2 skulle spela fotbolltennis på volley över ett fotbollsmål. Jag och Arthur mot Lantz och Lindberg. Hua som det såg ut. Och de andra fyra, Bagarn, Eklund, Ludde och Lennartsson. såg inte mycket bättre ut dom. Men när det var dags för en mot en blev vi på bättre humör, speciellt Eklund som gick upp i varv, uppemot 7-8000 ungefär. Hade du sparkat ner honom hade han antagligen fortsatt springa liggande tills någon ställt honom upp och då hade han väl burnat iväg. Det var också mycket trevligt att se Milan (med sitt sydländska temperament) och Eka (med sitt förflutna i staden som Gud glömde) brösta sig efter en duell, det hör till, och det var väl första gången för dagen som Nyberg sken upp. Kombatanterna är för övrigt sams igen. Kvällspasset bestod av spel. Vi drillar 4-4-2 mot 4-5-1 mot 4-3-3 eller vad man kallar det, testar lite hit och dit och det är många som ser intressanta ut.

Efteråt kollade vi på lite roliga klipp som Tre Bröder Elm hittat på You Tube. Det är så bra så kolla själva.

Annons

Igår fick jag tydligen nytt förtroende av spelarna att  bli invald i festrådet. Inte så konstigt kanske med tanke på hur många gånger jag synts i TV med en öl i handen...

/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons