Annons
Nyheter

Finnes: Ljushuvud

Nyheter • Publicerad 23 maj 2008

”Något tilltufsad men snäll man på 33 jordevarv finnes. Nyskild pga upprepade blunders. Jag är snäll, barnkär, muskulös, dock något tankspridd. Det senare kan nog skyllas på de genetiska faktorerna från min far (som fås på köpet). Finns det någon som har överseende med detta: ta chansen! PS: Bild på ljushuvudet bifogas. En granner pojk” Så lät det tidigare idag på skänkes på Blocket.

Det hela hade sin upprinnelse i Danmark. Det började med att vi tog turen till Tyskland och med att min f.d fru halvvägs undrar var min plånbok är. Jag hade noll koll, var tvungna att vända hem till stugan för att till slut hitta den i en väska. Idag besökte vi Legoland och jag överträffar mig själv. Plötsligt frågar frun var jag har bilnyckeln, varför vet jag inte. Ingen aning, inte en susning! Jag såg hela familjen strandsatt i Danmark och en väldigt dyr taxiresa framför mig. Och en frustande fru till höger. Som tur var hade en skarpsynt anställd hittat den i en berg-och-dalbana och jag andades ut och vi sammansmälte i en stor återföreningskram.

Annons

När vi satte oss i bilen för hemfärd frågade jag de andra, på skämt, om de sett min mobil. Och då jag insåg att skämtet inte föll frun på läppen, exakt just då, förstod jag att frågan var berättigad. ”Va fan, blev du så glad när du hittade bilnyckeln att du skickade mobilen i luften” hörde jag nån i sällskapet skrika och så gasade de iväg. Och där satt jag med tre ylande flickor, hoppade ur bilen som en blixt, rusade fram till entrén och plankade in. Legoland var nu stängt och jag irrade själv omkring och undersökte åkattraktionerna utan resultat. När jag utan hopp smög ner i den sista grottan och ringde på den blev jag därför positivt överraskad när jag hörde den där i en vagn.

Legoland då? Nja, vet inte riktigt, såg det mest från ett stressigt perspektiv men de andra sa visst att det var fint. Så det kan jag nog rekommendera.

Konstigt nog har frun förlåtit mig, men bara efter att jag lovat att skaffa mig en midjeväska. Ett tufft straff, men det får det vara värt. För det är fina flickor jag har. När de väl är på rätt humör.

Imorgon ska det spelas golf. Tror jag. Eller var det på lördag…/tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons