Annons
Nyheter

Fel lag men bra resultat

Nyheter • Publicerad 1 maj 2008

Va man är kass! Här försökte jag vara duktig och researcha Östersund. Är rätt så nöjd med infot jag fick fram men så är det fel lag , inte Östersund FK som jag skrev utan IFK Östersund. I alla fall vann vi dagens cupmatch, mot IFK, med 7-0. Bra resultat och bra med folk, 2200. Det är vår styrka nuförtiden, vi har en bred trupp och framför allt en spelskicklig sån. För bara ett par år sedan var vi mer av en maskin, ett riktigt tungt lag som var lika bra, eller dåliga, mot våra allsvenska konkurrenter som div. 3-lagen vi mötte i cupen. Oavsett motstånd. Minns bara Lärje/Angered, Ölme m.m med ve och fasa. Matcherna var helt jämna, om inte fördel dom. Vi var diciplinerade men hade svårt att luckra upp, vi saknade det där finurliga som vi har mer av nu. Och det blir alt viktigare i dagens fotboll när lagen blir duktigare på att försvara sig, att kunna göra sin gubbe. Det är först när det blir räknefel och motståndaren blir tvungen att göra ett val som vi kan straffa dom. Men vi är vidare. Vi slog nämligen IFK Östersund med 7-0.

Kollade precis på semifinalen mellan Zenit St Petersburg-Bayern Munchen. Fan, 4-0 till ryssarna är respekt. 2005 gick Gazprom, det till 50,002% statsägda företaget, in i klubben och storsatsade. Feta löner och ny arena "Spaceship" med plats för 62000 är på gång. Hua, de blir att räkna med. Tänk er om staten gått in och tagit över, låt oss säga KFF. Min feta lön hade bestått av era skattestålar. Mmm /tobbe

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons