Annons
Nyheter

EM

Nyheter • Publicerad 14 maj 2008

EM-truppen är klar. Henke i landslaget. Larsson alltså, inte Nyström. Och jag tackade nej pga skada, men hur fan kan de ta in Granqvist istället. Då är det till och med bättre med Bagarn... Och ingen annan FF:are kom med heller. Men det var väntat. Och inga reserver heller för den delen. Också det väntat. Totalt finns 8 allsvenska med, reserver inräknade, men alltså ingen från FF. Nä, varför det. Vi är ju bara ett bra lag, ett kollektiv. Inte bra individuellt.

Imorgon ska jag och fransosen till Stockholm för att röntga våra tvivelaktiga kroppar. Vi lyfter 06.25 och landar här hemma igen 18.30. En liten nätt tolvtimmare för en bild. Galet, både ekonomiskt, miljömässigt och tidsmässigt. Det får nog bli en hel del baguetter, croissanter, aperitif på menyn

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons